Nya Bloggen!!

Min Nya Blogg:

FuckThisIsMyLife.blogg.se

Ny blogg :)

Jag har skaffat en ny blogg som heter FuckThisIsMyLife, som i typ håll käften du ska inte säga vad jag ska göra ..... m.m. för att detta är mitt liv och jag gör vad jag själv vill :P :)

länk här .
PussPuss<3

igår, idag, imorgon

Igår åkte jag till nova lund på en casting :) Hanna, min kompis, följde med och jag övertalade henne att oxå ansöka och som tur var lyckades jag för att hon är i FINAL :D modevisning 29 oktober nova lund :D längtar!!!!

Idag, har det inte hänt så mycket, kom på vad jag ska ha på skolfotot, men jag ska liksom inte vara med på det imorgon för att min mamma glömde mitt läppstift på jobbet och utan det så måste jag hitta en HELT NY outfit och det är jag för trött för så antingen får mamma sjukanmäla mig eller så får hela barnbidraget/studiebidraget försvinna!!!!!! helt upp till mamma om hon vill ha pengar eller inte, är så jävla förbannad!!!!!!!!:@

PussPuss♥

Kung Fu

Idag var jag på kung fu med Esther, vi var typ dem ända där och vi blev seriöst torterad och Esther vill att jag ska följe med på tisdag men det kan hon ju glöma ::P haha nej men annars blire; kung fu - tisdag, Idrott i skolan - onsdag, kung fu - torsdag och å kommer jag avlida :P

Status: Käkar gogogreen :)

PussPuss<3

Stan !!

Idag har jag varit på stan med Karl (från min konfirmation), det var kul, har inte sett eller snackat med honom på två år sedan när vi konfimerade oss).

Jag köpte ett par fin fina örhängen på JC ♥

Det fans med leopard möster oxå och var osäker på vilken jag skulle ta men det blev dessa och så märkte jag att jag hade glömt mitt kort hemma och som tur var så hade jag fått kontanter av mamma :-)

Imorrn blire Kung fu med Esther :-D

PussPuss<3

RSS 2.0